Vriend van

Word nu Vriend van Westervoort in Beweging

Westervoort…. Een dorpje in de Liemers, aan de rand van Arnhem waar saamhorigheid ruimschoots aanwezig is. Traditiegetrouw wordt het laatste weekend van de zomervakantie ‘Westervoort in beweging’ georganiseerd: drie dagen vol wisselende activiteiten voor jong en oud. Hierbij geven wij verenigingen in Westervoort de mogelijkheid om zich te presenteren. Voor de inwoners van Westervoort en omgeving is dit een sociale activiteit en een mooie gelegenheid waarbij ze hun vakantieverhalen kunnen uitwisselen. Ook bezorgen wij samen met de sponsoren en alle deelnemende transportbedrijven, ruim 175 mensen met een beperking de dag van hun leven. Ca. 125 truckers nemen hun gasten mee voor een mooie rit in de omgeving tijdens de truckersrun.

Westervoort in Beweging is al jarenlang één van de meest geslaagde evenementen van Westervoort en omgeving. Ieder jaar wordt het laatste weekend van de kindervakantie weer mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers en natuurlijk door onze sponsoren. Zonder financiële ondersteuning zou dit mooie evenement niet mogelijk zijn. Daarom vragen wij u om hulp!

Voor slechts € 10,- per jaar wordt u “Vrienden van Westervoort in Beweging”. Met uw bijdrage ondersteunt u de activiteiten die wij organiseren. Als dank ontvangt u een naamsvermelding op onze website www.westervoortinbeweging.nl.

Download hier het inschrijfformulier “Vriend van Westervoort in Beweging”.