Vriend van

Word nu Vriend van
Westervoort in Beweging

VRIENDJE VOOR EEN TIENTJE!

Westervoort…. Een dorpje in de Liemers, aan de rand van Arnhem waar saamhorigheid ruimschoots aanwezig is. Traditiegetrouw wordt het laatste weekend van de zomervakantie ‘Westervoort in beweging’ georganiseerd: drie dagen vol wisselende activiteiten voor jong en oud. Hierbij geven wij verenigingen in Westervoort de mogelijkheid om zich te presenteren. Voor de inwoners van Westervoort en omgeving is dit een sociale activiteit en een mooie gelegenheid waarbij ze hun vakantieverhalen kunnen uitwisselen. Ook bezorgen wij samen met de sponsoren zo’n 175 mensen met een beperking de dag van hun leven. Klik hier voor meer info.

Westervoort in Beweging is al jarenlang één van de meest geslaagde evenementen van Westervoort en omgeving. Ieder jaar wordt het laatste weekend van de kindervakantie weer mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers en natuurlijk door onze sponsoren. Zonder financiële ondersteuning zou dit mooie evenement niet mogelijk zijn. Daarom vragen wij u om hulp!

Voor slechts € 10,- per jaar wordt u “Vrienden van Westervoort in Beweging”. Met uw bijdrage ondersteunt u de activiteiten die wij organiseren. Als dank ontvangt u een naamsvermelding op onze website www.westervoortinbeweging.nl.

Download hier het inschrijfformulier “Vriend van Westervoort in Beweging”.

Wilt u liever eenmalig een bedrag overmaken? Dan kan dat uiteraard ook op:
IBAN NL 25 RABO 0369 7696 19 t.n.v. Stichting Promotie Westervoort o.v.v. Vriend!

Vrienden 2023

B. Verhoeve
Bernarda Volman
Bert en Jozee Jansen
Brigitte de Bruijn
Casper en Diana van Kesteren
Cigo Westervoort
Elly Paepe
Els Hermsen
Fam. Thijssen
Familie Kooij – Gerritsen
Frans Beumer
Insurable / Maaike van Haaster
Jan en Brigitte Terberg

John Oostdam
Joshua Kregeler
Jürgen Klijn
Karin Degen
Loes van Eldik
Maikel en Karin Rondon
Marlies Schuiling
Mendy Tiemissen
Mevrouw I. Scheltinga – Metzger
Roy van Veldhuizen
Wendy Koenen
Willem en Lineke Mom