Westervoort Live

Zaterdag 17 augustus 2024
20.00 tot 00.30 uur
Wieleman

Programma onder voorbehoud

In 2024 alweer de 9e editie van Westervoort Live. Met coverband ‘Black Tie Monkey Squad’ inclusief LED-Wall en special FX. De Black Tie Monkey Squad is eigenwijs, onvoorspelbaar, niet in een hokje te plaatsen en heeft irritant veel energie. Uniek in hun soort en een lust voor het oog! Want laten we eerlijk zijn… “Luisteren doen we met onze ogen, toch?”. Bereid je voor op de vocale hoogstandjes van een beeldschone zangeres met een gouden keeltje, een ras entertainer die zelfs de beveiliging en het barpersoneel “van-links-naar-rechts” weet te slepen en 3 bandleden die als enige doel hebben: de harten van het publiek veroveren!

En niemand minder dan Jesse Prins komt zingen tijdens Westervoort Live! Ontdekt worden via social media; Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

In dit rijtje mag de act ‘Marcel’s Nederpop LIVE’ natuurlijk niet ontbreken! Die Nederlandse act die je gezien, gehoord en beleefd moet hebben. Marcel verrast het publiek met de herkenbaarheid van de Nederpop klassiekers, aangevuld met de Nederpop hits van nu.

Westervoort LIVE is een niet te missen evenement voor alle muziekliefhebbers en feestgangers. Dus kom naar de parkeerplaats van Zalencentrum Wieleman in Westervoort en beleef een avond vol plezier, muziek en fantastische artiesten.

De toegangskaarten voor Westervoort LIVE zijn vanaf april 2024 online verkrijgbaar via www.wieleman.com/evenementen.

Vanaf medio juli 2024 zijn de toegangskaarten ook verkrijgbaar bij Cigo Westervoort en in het café van Zalencentrum Wieleman.

Meer informatie? Bekijk dan de facebookpagina van Westervoort LIVE en bestel je kaarten snel!

Andere activiteiten