Mudrun

Zondag 18 augustus 2024
11.00 tot 15.00 uur
Park Steenderens

Programma onder voorbehoud

De Mudrun belooft weer een spektakel te worden, een uitdagend hindernisparcours in de modder. Leuk en sportief voor de deelnemers maar zeker net zo gezellig om aan te moedigen en te kijken onder het genot van een hapje en drankje. Na het grote succes van de vorige editie, wordt dit jaar weer de Mudrun in Westervoort gehouden. Vanaf 11:00 uur is het zo ver en kunnen jong en oud een uitdagend hindernisparcours trotseren in Park Steenderens.

De Mudrun is een prestatieloop waarbij je via een uitgezet parcours in het Park Steenderens diverse hindernissen neemt. Daarbij ga je stukken door water en kruip je door de modder. De grootste prestatie is om zoveel mogelijk hindernissen snel en veilig te nemen en gezond aan te eindstreep aan te komen. Het gaat erom dat je je grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op gaat zijn.

Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar! Deelnemers van 4 tot 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van ouder(s) of verzorger(s) deelnemen. De Mudrun wordt individueel afgelegd. Het is wel de bedoeling dat je andere deelnemers helpt en elkaar niet in de weg zit.

Opgeven kan individueel, als familie, als team of met je bedrijf waarbij je samen met collega’s d.m.v. teamwork de finish over komt!

Dit jaar zal de samenwerking tussen Stichting Promotie Westervoort (Westervoort in Beweging), Kundig Bewegen, Wijkraad Steenderens en Candea College geïntensiveerd worden.

Deelnemen?

Deelname is gratis. Aanmelden kan d.m.v. een mail naar zondag@westervoortinbeweging.nl met je naam, leeftijd eventuele namen en leeftijd begeleiders aan, en of je -als je ouder bent dan 12 jaar- wil deelnemen aan de recreatieve loop of de run met een wedstrijdelement.

Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een onvergetelijk overwinnaarsgevoel!

Andere activiteiten