Mudrun

Zondag 5 september 2021
11.00 tot 16.00 uur
Park Steenderens

Programma onder voorbehoud

Na het grote succes van 2019, wordt dit jaar weer de Mudrun in Westervoort gehouden.  Vanaf 11:00 uur is het zo ver en kunnen jong en oud een uitdagend hindernisparcours trotseren in Park Steenderens.

De Mudrun is een prestatieloop waarbij je via een uitgezet parcours in het Park Steenderens diverse hindernissen neemt. Daarbij ga je stukken door water en kruip je door de modder. De grootste prestatie is om zoveel mogelijk hindernissen snel en veilig te nemen en gezond aan te eindstreep aan te komen. Het gaat erom dat je je grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op gaat zijn.

Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar!  Deelnemers van 4 tot 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van ouder(s) of verzorger(s) deelnemen. De Mudrun wordt individueel afgelegd. Het is wel de bedoeling dat je andere deelnemers helpt en elkaar niet in de weg zit.

De Mudrun is natuurlijk niet alleen een spektakel voor de deelnemers. Ook publiek kan volop aan hun trekken komen door te genieten van de prestaties tijdens de run en door deelnemers aan te moedigen. Aan de rand van het evenemententerrein is bovendien gelegenheid voor een drankje of een hapje voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Dit jaar zal de samenwerking tussen Stichting Promotie Westervoort (Westervoort in Beweging) en Beweegteam Westervoort geïntensiveerd worden. Gezien de kracht van het Beweegteam in het lokale Westervoortse, de kennis omtrent het organiseren van activiteiten e.d. hebben zij aangeboden om een groot deel van de organisatie op zich te nemen.

Deelnemen?

Deelname is gratis. Aanmelden kan vanaf 2021!

Andere activiteiten