Zomerfair

Vrijdag 2 september 2022
16.00 tot 21.00 uur
Dorpsplein en Dorpstraat

Programma onder voorbehoud

De zomerfair is een gezellige braderie voor jong en oud. Verenigingen en stichtingen kunnen zich hier laten zien. Hoe de invulling van de zomerfair zal zijn blijft nog even een verrassing.

Verenigingen en non-profit instellingen uit Westervoort komen in aanmerking voor één kraam of standplaats. Bedrijven en hobbyisten kunnen tegen een vergoeding een kraam huren. De exploitatie van de kramen zal evenals vorig jaar worden verzorgd door Funmarkt.

Vanaf 14:00 uur kan een begin worden gemaakt met het inrichten van de kramen c.q. standplaatsen. Alle plaatsen en kramen (max afmeting 4 meter) zijn inclusief verlichting  en zeil en exclusief krachtstroom. Voor hobbyisten is er de mogelijkheid om een kraam te delen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Bedrijven en hobbyisten via info@funmarkt.nl. Kijk voor meer informatie over prijzen en deelname aan de Zomerfair op www.funmarkt.nl.

Verenigingen en non-profit instellingen uit Westervoort kunnen zich aanmelden via het door ons per e-mail toegestuurde digitale invulformulier of  via zomerfair@westervoortinbeweging.nl.

Let op! De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Andere activiteiten