Beachvolleybal

Zaterdag 17 en
zondag 18 augustus 2024
09.30 tot 17.00 uur
De Waaij

Programma onder voorbehoud

Volleybalvereniging Actief ’81 organiseert in 2024 voor de 29e keer het inmiddels bekende, succesvolle en gezellige beachvolleybaltoernooi bij natuurbad ‘De Waaij’ aan de Paepestraat in Westervoort. Bij de start van het nieuwe volleybalseizoen hét moment om gezellig bij te praten over de afgelopen vakantiebelevenissen en weer te genieten van het prachtige volleybalspelletje.

Op het strandje van natuurbad De Waaij worden op zaterdag 17 en zondag 18 augustus weer vier velden uitgezet waar overdag teams (4 tegen 4) in verschillende poules hun wedstrijden spelen tussen ca. 09.30 en 17.00 uur.

Net als voorgaande jaren, wordt er weer een bar ingericht, met de nodige warme en koude drankjes en zijn er natuurlijk weer de bekende ‘Beachburgers’. Samen met gezellige en zonnige muziek maakt het de dag weer helemaal compleet.

Ook worden er op het terrein activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het programma duurt op zaterdag tot ongeveer 17 uur.

Inschrijven

Heeft u (weer) zin om op één of beide dagen aan dit toernooi deel te nemen? Wacht dan niet te lang en meld u direct aan. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team.

Aanmelden kan tot 28 juni 2024 op www.actief81.nl.

In verband met de huidige voorschriften van de overheid kunnen we pas in de loop van juni beslissen of het toernooi al dan niet doorgang kan vinden. We starten momenteel wel de inschrijvingen, maar het inschrijfgeld hoeft pas op een later tijdstip als er meer duidelijkheid is, voldaan te worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Erik Willemsen: e.willemsen11@icloud.com.

Andere activiteiten