Truckersparty / Truckersrun


Helaas kon de Truckersrun vanwege diverse redenen in 2023 niet doorgaan. Maar dat betekende niet dat we het 30-jarige jubileumviering van de Truckersrun zomaar aan ons voorbij hebben laten gaan. In plaats daarvan is er een geweldige truckparty georganiseerd, speciaal voor truckchauffeurs en mensen met een beperking die jarenlang hebben meegereden met de Truckersrun.

Deze Truckparty was echt een feest om nooit te vergeten, compleet met live muziek, een heerlijke barbecue van Slagerij Hetterscheijt, en allerlei leuke activiteiten zoals op de foto in een grote truck, demonstratie van radiografische miniatuur trucks en muziek van Toos, Roos & Koos. Het evenement vond plaats bij Sportclub Westervoort die hun accommodatie belangeloos beschikbaar stelden.

Groot gemis

Ondanks dat het een geweldig feest was, was de teleurstelling bij de mensen met een beperking groot. Elk jaar kijken ze weer uit naar het mega spektakel waarbij ze in een kolonne van 125 trucks een rit maken en waarbij mensen langs de kant van de weg staan om ze toe te zwaaien. Bij een tussen stop werden ze altijd verwend met een lekkere lunch. Ze voelen zich dan echt de koning of koningin te rijk.

Bedankt!

We bedanken alle betrokken truckchauffeurs die jaren lang belangeloos mee hebben gereden met de truckersrun om deze mensen hun dag van hun leven te bezorgen.

2024

De organisatie die enkel uit vrijwilligers bestaat, gaat zich beraden over een activiteit in 2024. Maar het wordt steeds moeilijker om iets te organiseren, zeker zonder medewerking van diverse instanties.

Andere activiteiten