Zomerfeest

Zaterdag 17 augustus 2024
12.00 – 15.00 uur


Programma onder voorbehoud

Op zaterdag 17 augustus staat het Zomerfeest van 12.00 tot 15.00 uur volledig in het teken van het bezorgen van een onvergetelijke dag voor mensen met een beperking. De details zijn nog in de maak, maar reken maar op een spetterend feest dat net zo fantastisch wordt als vorig jaar!

Meer info volgt z.s.m.

Groot gemis

Helaas kon de Truckersrun vanwege diverse redenen in 2023 niet doorgaan. Maar dat betekende niet dat we het 30-jarige jubileumviering van de Truckersrun zomaar aan ons voorbij hebben laten gaan. In plaats daarvan is er een geweldige truckparty georganiseerd, speciaal voor truckchauffeurs en mensen met een beperking die jarenlang hebben meegereden met de Truckersrun.

Deze Truckparty was echt een feest om nooit te vergeten, compleet met live muziek, een heerlijke barbecue van Slagerij Hetterscheijt, en allerlei leuke activiteiten zoals op de foto in een grote truck, demonstratie van radiografische miniatuur trucks en muziek van Toos, Roos & Koos. Het evenement vond plaats bij Sportclub Westervoort die hun accommodatie belangeloos beschikbaar stelden.

Ondanks dat het een geweldig feest was, was de teleurstelling bij de mensen met een beperking groot. Elk jaar kijken ze weer uit naar het mega spektakel waarbij ze in een kolonne van 125 trucks een rit maken en waarbij mensen langs de kant van de weg staan om ze toe te zwaaien.

Bedankt!

We bedanken alle betrokken truckchauffeurs die jaren lang belangeloos mee hebben gereden met de truckersrun om deze mensen hun dag van hun leven te bezorgen.

Andere activiteiten