Beach volleybal

volleybal-haeder.png

Volleybalvereniging Actief ’81 organiseert in 2018 voor de 25e keer wederom het bekende, succesvolle en gezellige beachvolleybaltoernooi. Vanwege het zilveren lustrum heeft de vereniging extra activiteiten op het programma staan.

Dit mooie, gezellige en zeer sportieve evenement vindt op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018 plaats bij natuurbad 'de Waaij' aan de Paepestraat in Westervoort. Op het strandje komen vier velden waarop teams (4 tegen 4) in verschillende poules wedstrijden afwerken tussen 9:30 uur en 17:00 uur.

Vanwege de 25e editie vindt op zaterdagavond tussen 18:30 uur en 22:00 uur een extra toernooi plaats waarbij in wedstrijden van twee tegen twee gestreden wordt om de ACTIEF81-BeachTrofee 2018.

 

Er wordt weer een bar ingericht, met de nodige warme en koude drankjes en natuurlijk zijn er weer de bekende 'Beachburgers'. Samen met gezellige en zonnige beachmuziek maakt het de dag weer helemaal compleet. Er is dit jaar ook weer genoeg te doen voor de kinderen. Vooral op zaterdag 18 augustus zijn ze makkelijk zoet te houden. Naast een vermakelijk luchtkussen zal er geschminkt worden en in samenwerking met Jongerencentrum Creon worden hutten gebouwd.

Meedoen?
Meld je aan op www.actief81.nl

Meer informatie bij Erik Willemsen:
e.willemsen11@icloud.com