Beach volleybal

volleybal-haeder.png

Volleybalvereniging Actief ’81 organiseert in 2019 al weer voor de 26e keer wederom het bekende, succesvolle en gezellige beachvolleybaltoernooi bij natuurbad 'De Waaij' aan de Paepestraat in Westervoort.

Op het mooie strandje van natuurbad De Waaij worden op zaterdag 17 en zondag 18 augustus weer vier velden uitgezet waar overdag teams (4 tegen 4) in verschillende poules hun wedstrijden spelen tussen ca. 09.30 en 17.00 uur.

Net als voorgaande jaren, wordt er weer een bar ingericht, met de nodige warme en koude drankjes en zijn er natuurlijk weer de bekende 'Beachburgers'. Samen met gezellige en zonnige beachmuziek maakt het de dag weer helemaal compleet. Op het terrein zullen ook dit jaar activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen. Het programma duurt op zaterdag tot ongeveer 17 uur en wordt vervolgd met een ‘Happy Hour’.

 

Inschrijvingen
Heeft u (weer) zin om op één of beide dagen aan dit toernooi deel te nemen? Wacht dan niet te lang en meldt u direct aan. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00 per team. Voor het zaterdagavondtoernooi gelden andere regels en afspraken, op aanvraag beschikbaar.

Meedoen?
Meld je aan op www.actief81.nl   
Dat kan tot en met 28 juni 2019.

Meer informatie bij Erik Willemsen: e.willemsen11@icloud.com