Zomerfair

header-zomerfair-2019.jpg

De Zomerfair is op vrijdag 16 augustus 2019 van 16:00 uur tot 21:00 uur en zal staan in het centrum en de Dorpsstraat. 

Op het Gaba-plein, bij zalencentrum Wieleman, is een groot terras met live muziek. Hier kunt u terecht vanaf 19:00 uur op het parkeerterrein. 

Verenigingen en instellingen uit Westervoort komen in aanmerking voor één gratis kraam of standplaats. Deze wordt vergoed door de Gemeente Westervoort. Vanaf 14:00 uur kan een begin worden gemaakt met het inrichten van de kramen c.q. standplaatsen.

Met ingang van 2019 verzorgt Funmarkt de invulling van de standplaatsen voor bedrijven en hobbyisten op de Zomerfair. Alle plaatsen en kramen (4 meter) zijn inclusief verlichting (tenzij het lang licht is) en zeil en exclusief krachtstroom. Voor hobbyisten is er de mogelijkheid om een kraam te delen.

 

• Bedrijven en hobbyisten graag aanmelden via info@funmarkt.nl. Kijk voor meer informatie over prijzen en deelname aan de Zomerfair op www.funmarkt.nl.

• Verenigingen en non-profit instellingen uit Westervoort graag aanmelden via het door ons per e-mail toegestuurde digitale invulfomulier. Of door onderstaand invulformulier of via zomerfair@westervoortinbeweging.nl.

Let op! De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.