Concert op de Bult!

header-maisveld.jpg
Een muzikale afsluiting van Westervoort in Beweging!
 
Zoals wellicht bekend is ‘de bult van Putman’ inmiddels overgedragen aan Natuurmonumenten. Zij beheren het gebied en hebben meerdere fraaie wandelroutes aangelegd. Het gebied is bij velen nog onbekend, met name het erg fraaie uitzicht over Westervoort en wijde omgeving. 
 
Hoe kunnen we u hier nou beter kennis mee laten maken dan tijdens het concert onder het genot van een hapje en een drankje! Op zondag 18 augustus om 16:00 uur zal er een zondagmiddagconcert op de bult van Putman verzorgd worden door DT-Orchestra! DT-Orchestra (voorheen de Dieseltrekkers) is een veelzijdig orkest dat voor een fraaie muzikale afsluiting van het ‘Westervoort in Beweging’ weekend gaat zorgen.
 
 
De toegangskaarten kosten € 7,50. Een welkomstdrankje is inbegrepen en een deel wordt gedoneerd aan Natuurmonumenten. Voor € 100,- is een ‘sponsortafel’ voor 8 personen te koop. 
 
De toegangskaarten voor Concert op de Bult! zijn online verkrijgbaar via: 
www.ticketkantoor.nl/shop/concertopdebult. 
Tevens verkrijgbaar bij:
• Zalencentrum Wieleman in het café 
• GABA Makelaardij in de winkel.
 
We bieden kosteloos vervoer aan voor mensen die slecht ter been zijn! Er rijdt een busje vanaf de parkeerplaats bij SC Westervoort tot op de bult. Unieke en éénmalige kans!

Samen maken we er een onvergetelijke middag van!