Westervoort valt in het water!

blobben_en_flyboarden.png

 

BLOBBEN & FLYBOARDEN AFGELAST!

Enkele dagen terug bereikte ons het vervelende nieuws dat degene die de flyboard demonstraties en -clinics zou geven, een ernstig ongeluk heeft gehad. Hij is dus niet in staat de demonstraties en clinics te geven. We wensen hem een spoedige genezing.

Dit in combinatie met de extreem lage waterstand in De Waaij, waardoor voor het blobben onveilige situaties kunnen ontstaan, heeft ons doen besluiten het gehele evenement Blobben & Flyboarden op zondag 19 augustus af te gelasten. Gezien het grote aantal inschrijvingen dat wij reeds hebben ontvangen, voelt dit als een enorme teleurstelling voor ons.

 

Zondag 19 augustus:
de derde editie van 'Westervoort Valt In Het Water' op de Waaij

Start blobben: 12.00 uur

Een spetterende activiteit dat dit jaar weer in het teken staat van 'Blobben'. 

Bij blobben komt het er op neer dat een deelnemer vanaf een springkussen (dat in het water ligt) gelanceerd wordt doordat 1 of 2 andere deelnemers vanaf een stellage op het springkussen springen. Blobben is niet alleen pret en spektakel voor de deelnemers. Ook de toeschouwers komen natuurlijk volop aan hun trekken. 

 

Wil jij ook blobben? Meld je dan aan en stuur een e-mail bericht met je gegevens en je leeftijd naar: zondag@westervoortinbeweging.nl

Aanmeldingen in volgorde van binnenkomst. En vol=vol. Minimum leeftijd 12 jaar. Deelnemers moeten moeten goed kunnen zwemmen. Natuurlijk wordt voor de veiligheid gezorgd. De activiteit wordt begeleid door een professioneel buitensportbedrijf, die zorgdraagt voor juiste en veilige materialen, zoals een zwemvest en een helm. En in het water liggen duikers klaar om de deelnemers weer op het droge te helpen.

‘Westervoort in het Water’ kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een demonstratie Flyboarden. 

Start flyboarden: ongeveer 13.00 uur

Niels van Uffelen, flyboard specialist, zal op zondag 19 augustus 2018 opnieuw zijn vaardigheden op het flyboard demonstreren. Deze spectaculaire sport wordt steeds populairder en is inmiddels veel meer dan een activiteit tijdens de vakantie. Niels van Uffelen zal laten zien wat je allemaal kunt met een flyboard en wat je moet doen om het board onder controle te houden. Wil jij deze spectaculaire demonstratie van dichtbij zien? Kom dan op zondag 19 augustus naar de Waaij in Westervoort! Maar kom op tijd, want het flyboarden zal wisselend tussen de wedstrijden plaatsvinden. Mis het niet!!

Wil jij een flyboard-clinic volgen? Meld je dan aan en stuur een e-mail bericht met je gegevens en je leeftijd naar: zondag@westervoortinbeweging.nl.

De clinic wordt door Niels van Uffelen gegeven, duurt 10 minuten en de kosten zijn € 25,-. En ook hier: vol=vol